Godišnja Skupština UHNSSK

Povodom prve godišnjice postojanja Udruženja hranitelja Novi Sad sa klubovima, održana je godišnja Skupština kojoj su prisustvovali aktivni članovi, saradnici, članovi Pevačko-edukativnog centra “Magic voice” i lokalni mediji.

Sastanak je održan 23. januara 2020, u sali Dečjeg sela “Milorad Pavlović”. Započet je izveštavanjem o dosadašnjim postignućima i ostvarenjima Udruženja. U prethodnoj godini obezbeđene su stipendije za srednjoškolce i studente, organizovana su putovanja, edukacije za hranitelje, realizovane su promotivne aktivnosti (tribine, gostovanja u medijima, svečani prijem kod predsednika Pokrajinske vlade, izrada lifleta, plakata, web sajta, facebook strane). Zatim, predstavljen je Strateški plan Udruženja kreiran za period 2020-2022. godine kojim će se Udruženje voditi u daljem planiranju. Sastanak je završen razmenom utisaka i očekivanja, a druženje je ulepšano pevačkim nastupom talentovane dece iz PEC “Magic voice”.

Članovi Udruženja hranitelja Novi Sad sa klubovima još jednom upućuju zahvalnost svima koji su prepoznali značaj našeg rada i  pružili nam podršku tokom prve godine postojanja – Centru za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, Pokrajinskom sekretarijatu za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, Zaštitniku građana Grada Novog Sada, Fondaciji “Privrednik”, Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Kancelariji za inkluziju Roma, Pevačko-edukativnom centru “Magic voice”, Vinariji Kovačević,Udruženju hranitelja Beograd. Nadamo se i daljoj uspešnoj saradnji!

Zahvaljujemo se svim hraniteljima koji su se nesebično angažovali u radu Udruženja i obezbedili nova iskustva i prilike deci i mladima koji odrastaju u hraniteljstvu. Pozivamo i ostale hraniteljske porodice da nam se obrate i informišu o tome kako mogu da doprinesu i učestvuju u radu Udruženja.