Porodični bal

U okviru aktivnosti tokom kampanje Pozitivno roditeljstvo- dar za ceo život koju organizuje UNICEF, a u Novom Sadu realizuje Novosadska mreža za decu, subota, 8.6.2019. godine je dan posvećen slobodnom vremenu porodice.
Zajedničko provođenje slobodnog vremena roditelja i dece jedan je od važnih činilaca doživljaja emotivne bliskosti unutar porodice i kvaliteta života i odraslih i dece. Za dete, mogućnost da učestvuju sa porodicom u odabiru načina na koji će provesti slobodno vreme, kao i da učestvuju u aktivnostima kojima se porodica zabavlja i opušta, rutinama poseta, izleta, kulturnog života, negovanja porodičnih i prijateljskih odnosa- predstavlja važan izvor osećanja sigurnosti i pripadanja porodici, a nudi i niz prilika za istraživanje i učenje o sebi i svetu koji ga okružuje. 
Zato vas pozivamo da sa svojim detetom učestvujete na Porodičnom balu koji organizuje Predškolska ustanova „Radosno detinjstvo“ u saradnji sa Plesnim klubom Fiesta iz Novog Sada. Porodični bal će se održati u subotu, 8.6.2019.godine od 17-19 sati u vrtiću Guliver na Novom Naselju (Bate Brkića 1). Na balu ćete imati prilike da puno plešete i smejete se sa svojim detetom – a to je nezamenljivo iskustvo.
Bal je otvoren za sve porodice iz Novog Sada – bez obzira na to da li dete pohađa vrtić ustanove Radosno detinjstvo. Molimo vas samo, zbog kapaciteta sale, da se prijavite za učešće na adresu harmonija.c@gmail.com .